Bell Schedule

8:00 – 8:25 : Bell Work, Pledge, Announcements, Lunch Count, Check Daily News – 25min
8:30 – 9:30 : 1st Period – 60min
9:35 – 10:30 : 2nd Period – 55min
10:30 – 10:45 : Break
10:50 – 11:50 : 3rd Period – 60min
11:50 – 12:35 : 4th Period – 45min
12:40 – 1:00 : Lunch
1:00 – 1:30 : 5th Period – 30min
1:30 – 2:15 : 6th Period – 45min
2:15 – 3:00 : 7th Period – 45min